GOES verliest met afgetekende cijfers in Staphorst

GOES heeft in de Derde Divisie van het amateurvoetbal met 4-0 verloren van Staphorst. Dat betekende na drie gelijke spelen de eerste nederlaag voor de Bevelandse ploeg. Voor rust was het duel in Overijssel al beslist.
Staphorst kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Dirk Muis kopte uit een voorzet bij de tweede paal raak. GOES begon slordig, maar kreeg via Huib van Hecke na dertien minuten de eerste kans, maar de aanvaller miste.
Na een half uur spelen kwam Staphorst een 2-0 door Mike Reuvers, die scoorde nadat een verre ingooi bij hem terecht kwam.

Kansen GOES

GOES zette in de laatste fase voor rust nog aan en dat leverde kansen op. Eerst voor Gianni Tiebosch, maar de middenvelder stuitte op doelman Jorick Maats. Een afstandsschot van Julian van de Kreeke ging over en een inzet van Tiebosch belandde op de paal.
Staphorst was zeer effectief, want Stan Haanstra maakte vlak voor rust uit een counter het derde doelpunt voor Staphorst.
Ook na rust bleef Staphorst aandringen. Keeper Matthew Lentink ranselde nog een inzet uit de kruising, maar kon niet voorkomen dat Sander de Grote de 4-0 scoorde.
Lentink voorkwam in het restant van de wedstrijd dat Staphorst nog meer doelpunten scoorde.