Van heel jong tot oud: VV Vogelwaarde viert met hele club 75-jarig bestaan

Eigenlijk bestaan ze al 76 jaar, maar vorig jaar viel er door corona weinig te vieren. Misschien zijn de weergoden voetbalvereniging Vogelwaarde daarom wel zo gunstig gezind vandaag tijdens voetbalclinic voor de jeugd.

De vereniging heeft volgens bestuurslid Sander de Schepper zijn bestaansrecht wel bewezen, want in de loop der jaren is de club een meer sociale functie gaan vervullen. ''We leveren een belangrijk bijdrage aan de gemeenschap, mensen komen hier samen, ze drinken gezellig een pintje, dat is naast de prestaties net zo belangrijk voor het dorp."

120 jeugdleden

VV Vogelwaarde is een bloeiende voetbalvereniging met meer dan 120 jeugdleden en met name bij de hele jonkies gaat het heel goed. Veel jonge aanwas waaronder ook veel meisjes die willen voetballen.

ITEM 75 jaar VV Vogelwaarde

Het Jubileumweekend begon gisteren met een voetbalwedstrijd tegen de selectie van oud-Feyenoord met een aantal klinkende namen zoals 36-voudig international Ben Wijnstekers, NAC Breda-trainer Edwin de Graaf en oud-spelers als Pascal Bosschaart, Patrick Paauwe, Peter Houtman, Henk Vos, Regi Blinker, Andwelé Slory en Ali Boussaboun. Jammer genoeg bleef het 0-0 maar de ruim 700 bezoekers genoten van een aantal mooie voetbalmomenten.

Deel dit artikel:

Reageren