Lulcomplex roept veel reacties op: 'Lol was beter geweest'

Het 'Lulcomplex' in Middelburg houdt de gemoederen flink bezig. De contouren van de studentenflats vormen het woord 'lul'. De een vindt het grappig, de ander hoopt dat het gebouw nog veranderd kan worden. "Het complex is nog in aanbouw, dus ik hoop dat de gebouwen nog een beetje aangepast kunnen worden. "LOL was beter geweest", reageert Jasper van der Linde.
Het nieuwe lulcomplex in Middelburg roept wisselende reacties op
Hoewel de architect Taco Tuinhof zelf zegt dat hij dit niet eerder door heeft gehad, denkt Jan Knegt dat het een bewuste stunt is: "Deze architect heeft er alles aan gedaan om op de kaart gezet te worden, dat is toch goed gelukt?", reageert hij op Facebook. Stefaan Palle gaat nog een stapje verder: "Kan er geen kutgebouw naast gezet worden?", vraagt hij zich af.

Blamage

Hoewel veel mensen om het 'foutje' kunnen lachen, vinden anderen dat dit niet door de beugel kan: "Wat een blamage voor Middelburg", reageert een websitebezoeker. Een fietser die net langs de drie gebouwen is gefietst, kan de gebouwen ook niet waarderen: "De ambtenaren hebben waarschijnlijk erg veel haast gehad en dit over het hoofd gezien. Dat hoort niet."
Wat vind jij? Is dit te lullig of kun je er wel om lachen?