Terneuzense Boys speelt gelijk tegen De Meeuwen in doelpuntloos duel

Na het doelpuntrijke duel van vorige week (5-4 nederlaag tegen Walcheren) is Terneuzense Boys in de districtsbeker tegen De Meeuwen niet verder gekomen dan 0-0. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer wacht daardoor nog op de eerste zege van dit seizoen.

Een moment uit de wedstrijd Terneuzense Boys-De Meeuwen (foto: Harry Brouns)

Het balbezit was vooral voor de ploeg uit Terneuzen in de eerste helft. Toch was de eerste kans van de wedstrijd voor De Meeuwen. Na dertig seconden werd de bal op de lat gekopt buiten bereik van keeper Nando Pijnenburg. Dat was ook meteen het enige wapenfeit uit de eerste helft.

In de tweede helft drong Terneuzense Boys aan. De Meeuwen kwam er niet aan te pas en zakte ver in. Een kwartier voor tijd kwam Terneuzense Boys nog dichtbij met een gevaarlijk schot van aanvoerder Bart Gort, maar tot een doelpunt kwam het dus niet. In de laatste minuut van de wedstrijd dacht Jochem Van der Meulen tóch nog de winnende binnen te schieten, maar de vlag ging omhoog voor buitenspel.

Opstelling Terneuzense Boys

Nando Pijnenburg, Wouter Faasse (Justin van Rossem/56), Glenn Michielsen, Thiemo Moes (Cor-Pieter Pander/46), Mitchell de Nooijer, Ruben van der Meulen, Bart Gort, Dangelo Martien, Remon de Vlieger, Rick Gort, Jochem van der Meulen

Opstelling De Meeuwen

Jesse Kerkhove, Mike van Schaardenburg, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Jur Brasser, Niels Sanderse, Delano Langezaal, Teun Steketee, Sjoerd Melis, Wessel Van der Stel, Vincent Heeren

Meer over dit onderwerp:
voetbal terneuzenseboys termee demeeuwen
Deel dit artikel:

Reageren