Opnieuw ruime overwinning Kloetinge in districtsbeker

Kloetinge heeft net als vorige week een makkelijke middag gehad in het districtsbekertoernooi. De ploeg van trainer Marcel Lourens stond tegen buurman SSV'65 in Goes bij rust al met 3-0 voor en won met 0-8. Thomas de Rijke, Kyle Doesburg en Dano Lourens scoorden allen twee keer.
Kloetinge Marcel Lourens
Kloetinge-trainer Marcel Lourens © Ron Quinten
Kloetinge kwam al na vier minuten spelen op voorsprong, nadat Kyle Doesburg een voorzet van Thomas de Rijke promoveerde tot doelpunt. Zeven minuten later maakte Tim de Winter de 0-2 voor de ploeg van trainer Marcel Lourens. Kort voor rust werd het ook nog 0-3 door De Rijke. Aan zijn doelpunt ging een een-tweetje vooraf tussen Klaas van Hecke en Valentijn van Keulen.

Spitsen

Na rust ging Kloetinge verder met scoren. De spitsen Thomas de Rijke en Kyle Doesburg zorgden na circa tien minuten spelen kort na elkaar voor hun tweede doelpunt van de middag en daarmee voor de stand 0-5.
De toeschouwers moesten daarna nog bijna een half uur op het volgende doelpunt wachten, maar het wachten werd ruimschoots beloond, want binnen een tijdsbestek van vier minuten scoorde Kloetinge drie keer. Invaller Dano Lourens, maakte er twee, Jeremy Hubregtse een.

Zoons

Opvallend bij Kloetinge waren twee invallers. Dano Lourens en Lucas de Bruine, zoons van respectievelijk de trainer en de voorzitter. Voor Lucas de Bruine betekende het debuut in een officiële wedstrijd voor Kloetinge.
Door de overwinning is Kloetinge nu zeker van plaatsing voor de knock-outfase van de districtsbeker. Volgende week resteert nog wel de wedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg, dat zich ook al plaatste voor de volgende ronde.