Boere op schot voor winnend Cambuur

Tom Boere had zaterdagavond een groot aandeel in de 5-2 overwinning van zijn club Cambuur tegen Go Ahead Eagles. De spits uit Terneuzen nam de eerste twee treffers van de Friezen voor zijn rekening.
Tom Boere juicht
Tom Boere juicht na zijn tweede doelpunt tegen Go Ahead Eagles © Orange Pictures
Vlak voor rust tekende Boere met een rake kopbal voor de 1-1, nadat Cambuur tien minuten eerder op achterstand was gekomen. Vijf minuten na de hervatting zette de oud-speler van onder andere FC Twente Cambuur op een 2-1 voorsprong. De tweede treffer van Boere was de eerste van drie Cambuur-goals in amper zes minuten.
Boere startte tegen Go Ahead Eagles voor het tweede duel op rij in de basis bij Cambuur en maakte zijn eerste doelpunten van dit seizoen. Zijn vorige treffer in de eredivisie dateerde van maart 2018, toen hij namens FC Twente scoorde tegen FC Groningen. In totaal heeft Boere nu zeven keer gescoord in de eredivisie.