Uitslagen amateurvoetbal donderdag 16 september

In het toernooi om de districtsbeker hebben Philippine, HVV'24 uit Hulst, Koewacht en Breskens gewonnen. Er werden donderdag zes wedstrijden in de poulefase gespeeld.
voetbal uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland
IJzendijke speelt met 1-1 gelijk tegen STEEN. Caz Cornelis opent in de tweede helft de score voor de thuisploeg, maar vierdeklasser IJzendijke speelt zo'n vijftig minuten met een man minder na een rode kaart voor Max Callon. Met een 1-0 voorsprong is IJzendijke dicht bij plaatsing voor de tweede ronde, maar vijf minuten voor tijd scoort Serge Merckx de gelijkmaker: 1-1.
HVV'24 uit Hulst wint met 1-2 in en van Groede door twee doelpunten van Niek Luime. HVV'24 heeft volgende week aan een gelijkspel tegen Corn Boys genoeg om de volgende ronde te halen.