Emma Heesters tennist tegen Ronnie Flex in nieuwe clip

Zangeres Emma Heesters uit 's-Gravenpolder heeft opnieuw een single opgenomen met Ronnie Flex. Na Alles Wat Ik Mis uit mei dit jaar is nu Meisje Zonder Naam uitgekomen. In de videoclip zijn de twee verwikkeld in een tenniswedstrijd. Wie gaat dat winnen?

Ronnie Flex & Emma Heesters - Meisje Zonder Naam

Hoewel de videoclip van Meisje Zonder Naam zich afspeelt op de tennisbaan moet Emma bekennen dat ze eigenlijk niet kan tennissen: "We hebben een tenniswedstrijd gehouden tussen mijn team en Ronnie's team, maar nee, ik kan niet tennissen. Ik ben er niet zo goed in."

Als je de nieuwe single beluistert, hoor je iets bekends. Het refrein is namelijk gebaseerd op Mysterious Girl van Peter Andre. Emma: "We vonden het gewoon heel leuk om onze eigen 'spin' te geven aan dat nummer uit de '90's."

Beste Zangers is echt geweldig geweest. Ik heb daar zo veel aan te danken en heel veel leuke nummers zijn daaruit voortgekomen."
Emma Heesters

Twee jaar geleden deed Emma Heesters mee aan tv-programma Beste Zangers. Daarna raakte haar carrière in een stroomversnelling. Ze scoorde meteen een grote hit met het duet Pa Olvidarte met Rolf Sanchez.

Dit seizoen doet een andere Zeeuwse artiest mee, Joe Buck uit Oostburg. Emma hoopt voor hem dat het daarna net zo goed verloopt als voor haar: "Ja, dat is echt geweldig geweest. ik heb daar zo veel aan te danken en heel veel leuke nummers zijn daaruit voortgekomen."

Tot slot heeft Emma nog een oproep: "Draai Meisje Zonder Naam zo veel mogelijk op de radio, of ga het streamen en stuur even een berichtje om me te laten weten wat je ervan vindt."

Volgens Ronnie Flex kan Emma Heesters niet tennissen

Emma Heesters en Ronnie Flex vechten het uit op de tennisbaan (foto: Umusic)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Emma Heesters Ronnie Flex Trobi
Deel dit artikel:

Reageren