Opnieuw fors verlies voor Groene Ster in eredivisie

Groene Ster uit Vlissingen heeft ook de tweede wedstrijd in de eredivisie van het zaalvoetbal fors verloren. Na de 0-8 nederlaag van vorige week verloor Groene Ster vrijdag met 11-2 van LEBO.
voetbal zaalvoetbal Groene Ster
Groene Ster ging met 11-2 onderuit in de eredivisie tegen asv LEBO © Orange Pictures
Groene Ster liep vanaf het eerste fluitsignaal achter de feiten aan. Binnen tien seconden scoorde LEBO het eerste doelpunt. Daarna liep de score rap op, want na acht minuten stond het al 4-0 voor de ploeg uit Amsterdam.

Mourad Azzanagui

Pas in de tweede helft, toen de stand al 9-0 was, scoorde Groene Ster. Mourad Azzanagui scoorde beide treffers voor Groene Ster.
Na twee speelronden staat Groene Ster laatste. Er werd vrijdag sowieso veel gescoord. Hovocubo haalde uit tegen TPP/Feyenoord: 17-2. En FCK/De Hommel won met 5-15 van zvv Den Haag.