Hoek geeft opnieuw een voorsprong uit handen en verliest bij FC Lisse

Hoek blijft zonder overwinning in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Net als vorige week verspeelde de Zeeuws-Vlaamse ploeg een voorsprong. Vandaag werd met 4-2 verloren van FC Lisse.

Hoek kende een goede start en kwam door Rik Impens op voorsprong in de twaalfde minuut. De Belg scoorde op aangeven van Karim Bannani.

Na het openingsdoelpunt kwam FC Lisse beter in de wedstrijd en dat leverde ook kansen op, maar telkens redde Hoek-doelman Griffin De Vroe.

Vlak voor rust viel toch de gelijkmaker. Nu was De Vroe kansloos op een kopbal van Remi van Ekeris, die alert was nadat een vrije trap van FC Lisse op de lat belandde.

Griffin De Vroe

In de tweede helft kwam Hoek na een goedlopende aanval op 1-2 door een treffer van Karim Bannani. Daarna kreeg FC Lisse weer een goede kans op een treffer, maar stond De Vroe opnieuw in de weg.

Hoek slaagde er, net als tegen Harkemase Boys, niet in de voorsprong te behouden. Het ging weer mis in het laatste kwartier van de wedstrijd. David Verweij maakte uit een rebound de gelijkmaker: 2-2. Diezelfde Verweij zette FC Lisse op voorsprong en in de blessuretijd besliste Enzo Stroo het duel.

Hoek blijft in de onderste regionen staan en heeft dit seizoen nog niet gewonnen.

Jaap Zwetsloot van FC Lisse aan de bal; Jonathan Constansia ligt op de grond (foto: Orange Pictures)

Scoreverloop

0-1 Rik Impens (12)
1-1 Remi van Ekeris (41)
1-2 Karim Bannani (64)
2-2 David Verweij (73)
3-2 David Verweij (90)
4-2 Enzo Stroo (90+4)

Opstelling

Griffin De Vroe, Alexander Embrechts, Niels De Pauw, Roycel James, Ruben de Jager, Jonathan Constansia, Karim Bannani, Istvan Bakx, Rik Impens, Giovanni Delannoy (Sepp Vereecke/88), Steve Schalkwijk (Jahrdell Constansia/78)

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek FC Lisse Derde Divisie
Deel dit artikel:

Reageren