Hoek in slotfase onderuit in Maassluis

MAASSLUIS - Kyle Doesburg had Hoek nog na 31 minuten op een 1-0 voorsprong gebracht. Acht minuten voor tijd bepaalde Niels Redert uit een strafschop de eindstand op 1-1. In de blessuretijd bepaalde Niels Vonk de eindstand op 2-1. Even daarvoor had Kyle Doesburg nog een grote kans gemist, want zijn kopbal ging naast.
Afgekeurde goal
Bij een 0-1 stand werd in de tweede helft nog een doelpunt van Excelsior Maassluis afgekeurd na een aanvallende fout op Hoek-keeper Jordy de Jonghe.
Van Renterghem
Bij Hoek maakte nieuweling Thomas van Renterghem zijn debuut. De Belg kwam elf minuten voor tijd in het veld voor Regilio Pinas.
Gelijkspel Kloetinge
Kloetinge speelde op eigen veld met 0-0 gelijk tegen Stedoco. In de stand van de hoofdklasse staat Kloetinge op de vijfde plaats en Hoek staat gedeelde achtste.