Uitslagen amateurvoetbal donderdag 23 september

Zondag derdeklasser HVV'24 heeft de de poulefase van de districtsbeker een monsteroverwinning behaald op vierdeklasser Corn Boys. Na een 8-0 ruststand eindigde het duel in maar liefst 17-0. Met afstand de grootste uitslag in het amateurvoetbal dit seizoen.
voetbal uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland
Jasper Sponselee en Tijn de Poorter maakten vijf doelpunten voor de ploeg van trainer Mario Vermeirssen. Tien minuten voor tijd werd het duel al afgefloten. HVV'24 is door de monsterzege zeker van een plek in de volgende ronde. Dat geldt ook Philippine, dat met 3-1 van Hontenisse won.
De duels STEEN-Biervliet en Grenswachters-Hulsterloo gingen niet door omdat Biervliet en Hulsterloo zich teruggetrokken hebben uit de districtsbeker.
Door het wegvallen van Biervliet wordt er volgende week donderdag een beslissingswedstrijd gespeeld tussen IJzendijke en STEEN. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de volgende ronde. Het duel wordt in Hoek gespeeld en begint om 19.30 uur.
Door het wegvallen van Hulsterloo is Grenswachters de winnaar van de poule met Graauw en Koewacht geworden.