Terneuzense Boys begint competitie met nederlaag

Terneuzense Boys is met een nederlaag aan het nieuwe seizoen in de eerste klasse begonnen. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer verloor in Rotterdam met 2-1 van Neptunus Schiebroek.

Beeld uit de wedstrijd Neptunus Schiebroek-Terneuzense Boys (foto: Harry Brouns)

Na ruim twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op voorsprong toen Issam Ahmar el Hank de score opende voor Neptunus Schiebroek. Deze 1-0 stand stond ook in de rust op het scorebord.

Na bijna een half uur spelen in de tweede helft verdubbelde Costa de Brito de score en zette hij de thuisploeg op 2-0. Terneuzense Boys kreeg diverse kansen maar vooral de keeper van Neptunus Schiebroek voorkwam dat Terneuzense Boys wist te scoren. Tot vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer werd gemaakt door Ewoud van Troost, na een assist van Bart Hamelink.

Nederlaag

Daarna restte er te weinig tijd om nog de gelijkmaker te scoren waardoor de Zeeuws-Vlamingen het seizoen begonnen met een nederlaag.

Scoreverloop

1-0 Issam Ahmar el Hank (23)
2-0 Nelson Costa de Brito (74)
2-1 Ewoud van Troost (86)

Opstelling Terneuzense Boys

Nando Pijnenburg, Mitchell de Nooijer, Wouter Faasse, Glenn Michielsen (Ewoud van Troost/66), Dangelo Martien, Bart Gort (Thomas Cornelisse/73), Ruben van der Meulen, Rick Gort, (Bart Hamelink/46) Remon de Vlieger, Jochem van der Meulen, Cor Pieter Pander (Justin van Rossem/66)

Meer over dit onderwerp:
voetbal terneuzense boys
Deel dit artikel:

Reageren