Uitslagen amateurvoetbal 25 september

Voor veel Zeeuwse voetbalclubs is vandaag de competitie weer begonnen. In de 3e klasse A tekent Luctor Heinkenszand voor de grootste uitslag van deze dag; FC Dauwendaele wordt met 8-1 weggespeeld. Derdedivisionist Hoek boekt eindelijk de eerste zege van het seizoen.
voetbal uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde Divisie

Steve Schalkwijk is de grote man bij Hoek. De spits scoort een hattrick. Het is na drie gelijke spelen en twee nederlagen de eerste overwinning voor Hoek.
GOES knokt zich na een 2-0 achterstand terug naar een gelijkspel tegen VVSB. GOES zakt wel naar de laatste plaats en is de enige ploeg zonder zege in de Derde Divisie.
voetbal Derde Divisie
Afbeelding ter illustratie © Omroep Zeeland

1e klasse B

Kloetinge begint de competitie met een overwinning op bezoek bij SHO. Kyle Doesburg en Valentijn van Keulen scoren voor de ploeg van Marcel Lourens.
voetbal 1e klasse B

2e klasse E

Veel doelpunten vandaag in de wedstrijd tussen De Meeuwen en Bruse Boys. De Schouwse ploeg staat bij rust nog met 2-1 voor, maar verliest uiteindelijk. MZC'11 begint met een ruime zege aan de competitie.
Bekijk hier het enige doelpunt bij Oostkapelle/Domburg tegen Yerseke
Oostkapelle/Domburg wint op eigen veld met 1-0 van Yerseke door een doelpunt van Sven Wisse, gefilmd door Frans van Pagee.
Voetbal 2e klasse E

3e klasse A

Luctor Heinkenszand overklast FC Dauwendaele in de tweede helft. Bij rust was het nog 1-0. Martijn Simonse scoort er drie in deze wedstrijd. Veere wint ruim op bezoek bij Zaamslag.
Voetbal 3e klasse A

3e klasse B

Tholense Boys begint van de Zeeuwse clubs het best aan de competitie. Duiveland wint de derby van NOAD'67 en Krabbendijke gaat hard onderuit tegen De Fendert.
`voetbal 3e klasse B

4e klasse A

HKW'21 en Wemeldinge maken er een doelpuntenfestijn van. Nieuwland, Wolfaartsdijk en Vlissingen boeken een ruime zege.
voetbal 4e klasse A

4e klasse B

Kruiningen is de eerste koploper in de 4e klasse B. De Bevelandse formatie boekt een ruime zege bij SPS. Ook Brouwershaven en Waarde beginnen overtuigend aan de competitie.
voetbal 4b

1e klasse A (vrouwen)

Een sterke start voor de dames van IJzendijke. Thuis wordt ruim gewonnen van 't Gooi waardoor de Zeeuws-Vlamingen gedeeld aan de leiding gaan.
Uitslagen 1e klasse A dames

3e klasse G (vrouwen)

Wisselende resultaten voor de Zeeuwse ploegen. DKS'17/FC Axel boekt een monsterzege terwijl MZC'11 een forse nederlaag moet incasseren. En WVV'20 uit Middelburg wint met 0-6.