Uitslagen amateurvoetbal zondag 26 september

Ook voor de Zeeuwse ploegen in de zondag 3e klasse A is de competitie begonnen. Terneuzen, HVV'24 en Clinge beginnen met een overwinning aan het seizoen. Een klasse lager blijft Hontenisse foutloos en wint Biervliet voor het eerst.

Hakan Bagasac van Terneuzen probeert een schot te lossen op het doel van Sprundel (foto: Harry Brouns)

3e klasse A

Drie penalty's in Sprundel deze zondag. Terneuzen mist (Bert den Hamer) en benut (Hakan Basagac) er één en ook Sprundel is een keer succesvol vanaf elf meter. De wedstrijd tussen STEEN en Clinge ligt lange tijd stil vanwege een zware blessure voor Clinge-speler Sven D'Hooghe.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse A

Koploper Hontenisse blijft ook in de vierde wedstrijd foutloos, maar makkelijk gaat dat niet. Op bezoek bij Vogelwaarde maakt Jesse van Goethem pas drie minuten voor tijd de winnende treffer. Biervliet wint voor het eerst dit seizoen. Renzo van Hooff is tien minuten voor tijd de matchwinner.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse D vrouwen

De dames van Hontenisse kennen in tegenstelling tot de mannen een slechte start van het seizoen. In het bekertoernooi had het al drie keer verloren en ook op de eerste speeldag van de competitie gaat het onderuit.

(foto: Omroep Zeeland)

Meer uitslagen en standen lees je op onze speciale pagina.

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen amateurvoetbal
Deel dit artikel:

Reageren