Terneuzense Boys wint thuis van RVVH

Terneuzense Boys heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen in de 1e klasse B. Na de nederlaag bij Neptunus Schiebroek van vorige week werd op eigen veld RVVH met 2-0 verslagen.
Mitchell de Nooijer
Mitchell de Nooijer opende de score voor Terneuzense Boys © Harry Brouns
In de eerste helft schommelde het spel op en neer, zonder grote kansen. De ruststand was dan ook 0-0. De tweede helft begon een stuk spectaculairder. Mitchell de Nooijer maakte op aangeven van Cor-Pieter Pander de openingstreffer.
Een paar minuten later kreeg Stevie Soares van RVVH zijn tweede gele kaart, waardoor Terneuzense Boys verder kon aandringen. Een kwartier voor tijd was de man van de assist nu de gevierde man: Pander draaide weg van zijn tegenstander en prikte de bal in de korte hoek: 2-0. Terneuzense Boys zag in de slotfase de voorsprong niet meer in gevaar komen.
Scoreverloop
1-0 Mitchell de Nooijer (48)
2-0 Cor-Pieter Pander (73)
Opstelling Terneuzense Boys:
Nando Pijnenburg, Wouter Faasse, Glenn Michielsen, Ewoud van Troost, Dangelo Martien, Bart Gort, Ruben van der Meulen (Justin van Rossem/64), Mitchell de Nooijer, Remon de Vlieger (Jesper Cornelissen/79), Jochem van der Meulen (Bart van Fraeijenhove/56), Cor-Pieter Pander
Bijzonderheden
Rode kaart voor Stevie Soares van RVVH (50, twee keer geel)