Kloetinge komt niet verder dan gelijkspel in eerste thuiswedstrijd van de competitie

Kloetinge heeft de eerste thuiswedstrijd in de 1eklasse B niet weten te winnen. Op het eigen Wesselopark werd het 1-1 tegen Heinenoord. Het doelpunt van Kloetinge viel al binnen tien minuten en werd gescoord door Tim de Winter.
Kyle Doesburg
Kyle Doesburg raakt diep in blessuretijd de lat © Ron Quinten
Na het doelpunt van De Winter duurde het niet lang voordat er verandering in de stand kwam, want ruim vijf minuten later lag de bal er aan de andere kant al weer in. Djim Kamerman zette de bezoekers uit Zuid-Holland op 1-1. Dit bleek ook de ruststand te zijn.

Niet meer gescoord

Kloetinge had een veldoverwicht en probeerde wel de 2-1 te maken, maar slaagde daar niet in. In de absolute slotfase kon de jarige Kyle Doesburg zijn ploeg bijna trakteren op de winnende treffer, maar zijn schot uit de kluts belandde op de lat. Bij de actie kwam de spits van Kloetinge in botsing met de doelman van Heinenoord, die daarbij geblesseerd raakte en minutenlang verzorging nodig had. Na overleg met beide trainers, Marcel Lourens en Joop Hiele, besloot de scheidsrechter maar om af te fluiten.
Kloetinge heeft na de overwinning van vorige week tegen SHO vier punten uit twee duels en staat nu op de derde plaats in de 1e klasse B.

Scoreverloop

1-0 Tim de Winter (9)
1-1 Djim Kammerman (16)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Klaas van Hecke, Reguillo Vandepitte, Jarreau Manuhuwa, Rico van Nielen, Valentijn van Keulen, Roy Mulder, Jeremy Hubregtse, Tim de Winter (Dano Lourens/79), Kyle Doesburg, Thomas de Rijke (Jeffry Dijkstra/65)