Hoek krijgt defensie ODIN'59 niet klein en verliest

Derdedivisionist Hoek is er niet in geslaagd de derde overwinning op rij te boeken. Op eigen veld slaagde de ploeg van trainer Lieven Gevaert er niet in door de defensie van ODIN'59 te breken en verloor het met 0-2.
De doelpunten bij Hoek-ODIN'59
Hoek kreeg de bal van ODIN'59, maar had moeite met het vinden van een opening in de hechte defensie van de ploeg uit Heemskerk. De bezoekers loerden op de counter en verlieten de verdedigende stelling nauwelijks. Het leverde een 0-0 ruststand op na een eerste helft met weinig gevaar voor beide doelen.
Het spelbeeld bleef na rust hetzelfde, met het verschil dat ODIN'59 nu wel gevaarlijk werd. Na ruim een uur spelen counterde de Noord-Hollandse formatie naar een 0-1 voorsprong via Ahmed Abdallah al Mahdi. Tien minuten later werd het opnieuw uit een counter 0-2 door Mart Willemse.
Hoek ging in de slotfase op jacht naar de aansluitingstreffer en was daar een paar keer dicht bij. Giovanni Delannoy schoot op de lat, invaller Jahrdell Constansia raakte de paal, maar echt spannend werd het niet meer. Hoek verloor zo na twee overwinningen op rij met 0-2 van ODIN'59.

Scoreverloop

0-1 Ahmed Abdallah Al Mahdi (62)
0-2 Mart Willemse (72)

Opstelling Hoek

Griffin De Vroe, Ruben de Jager, Alexander Embrechts, Roycel James, Karim Bannani, Aaron Verwilligen (Jahrdell Constansia/74), Jonathan Constansia (Mike Segers/85), Rik Impens, Istvan Bakx (Jabar Zada/74), Steve Schalkwijk, Giovanni Delannoy