GOES ontsnapt aan nederlaag in Barendrecht

GOES blijft zonder zege in de Derde Divisie. De formatie van Kevin Hollander zag in de uitwedstrijd tegen Barendrecht wederom een voorsprong door de vingers glippen en speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk. Naast goals van Riad Elloukmani en Gianni Tiebosch was er een hoofdrol voor Matthew Lentink, die een kwartier voor tijd een strafschop stopte.
Samenvatting Barendrecht - GOES
Bij Barendrecht startte Bart Deprez in de basis, voormalig spits van GOES en Kloetinge, maar het weerzien met zijn oude club was ongelukkig. Na 24 minuten spelen moest de spits geblesseerd worden vervangen. Een kleine twintig minuten later opende zijn ploeg wel de score via Ugur Altintas, maar GOES deed gelijk iets terug. Vanaf de aftrap combineerde de ploeg goed en Riad Elloukmani werd als eindstation bereikt. De spits scoorde zijn eerste treffer in het shirt van zijn nieuwe ploeg en zette daarmee de ruststand op 1-1.
Na rust nam GOES onverwacht de leiding. Gianni Tiebosch mocht aanleggen van de rand van het strafschopgebied en schoot binnenkant paal keihard raak. Barendrecht maakte tien minuten later gelijk via invaller Danny Monster, die prachtig werd vrijgespeeld en beheerst afmaakte.

Lentink redt GOES

Tien minuten voor tijd leek Barendrecht op voorsprong te komen, maar Tim Eekman zag zijn strafschop gestopt door Matthew Lentink. In de blessuretijd was de thuisploeg nog een keer dichtbij, maar een vrije trap werd vlak naast de paal naast geschoten. Daarmee speelt GOES 2-2 gelijk en blijft het hekkensluiter, maar door de overwinning van ODIN'59 op Hoek ziet het die concurrent drie punten uitlopen.