Groene Ster loopt tegen nederlaag aan tegen De Hommel

In de eredivisie zaalvoetbal heeft Groene Ster uit Vlissingen met 9-2 verloren van FCK De Hommel uit 's-Hertogenbosch. Hoessein Bouzambou scoorde beide treffers tegen FCK De Hommel.
zaalvoetbal Groene Ster Hoessein Bouzambou Leekster Eagles
Archief: Hoessein Bouzambou in actie tegen Leekster Eagles © Paul ten Hacken
Groene Ster werd gecoacht door John van der Elburg omdat hoofdcoach Azdine Boufrahi voor één duel geschorst was naar aanleiding van zijn rode kaart van vorige week tegen Leekster Eagles.

Rode kaart geseponeerd

Groene Ster kreeg in het begin van de wedstrijd wel kansen op een treffer, maar stond bij rust met 4-0 achter. Bij de ploeg uit Vlissingen deed Hicham Azzanagui mee. Ook Azzanagui kreeg vorige week een rode kaart tegen Leekster Eagles. De arbitrage stuurde de zaalvoetballer uit het veld vanwege een vermeende handsbal op de doellijn, maar uit beelden van Omroep Zeeland bleek dat Azzanagui de bal niet tegen zijn hand kreeg. De KNVB seponeerde kaart.
Groene Ster blijft na de nederlaag tegen De Hommel op de veertiende plaats staan in de eredivisie. Ook TPP/Feyenoord (vijftiende) en Leekster Eagles (zestiende en laatste) verloren vrijdagavond hun wedstrijd.