Koploper Kloetinge kan op herhaling na blessure scheidsrechter

Zaterdag eersteklasser Kloetinge heeft in Dordrecht maar één helft kunnen spelen tegen Oranje Wit. In de rust staakte scheidsrechter David Vriesenga uit Bilthoven de wedstrijd wegens een hamstringblessure. De stand was op dat moment 0-1 voor Kloetinge.
voetbal Kloetinge Kyle Doesburg
Kyle Doesburg scoorde de enige goal in de gestaakte wedstrijd © Ron Quinten
Koploper Kloetinge had ruim tien minuten nodig om op voorsprong te komen. Uit een hoekschop van Reguillo Vandepitte kopte Kyle Doesburg de openingstreffer binnen. Het bleek ook gelijk de ruststand te zijn, want gescoord werd er niet meer in de eerste helft.

Definitief gestaakt

In de rust gaf scheidsrechter Vriesenga uit Bilthoven te kennen dat hij niet verder kon omdat hij geblesseerd was geraakt aan zijn hamstring. Met een 0-1 stand op het bord zal de KNVB gaan bepalen wanneer de tweede helft van deze wedstrijd gespeeld zal worden.

0-1 Kyle Doesburg (12)