Terneuzense Boys speelt doelpuntloze wedstrijd tegen Heerjansdam

Terneuzense Boys heeft vanmiddag gelijkgespeeld tegen Heerjansdam in de 1e klasse B. De ploeg van Dennis de Nooijer kreeg een paar gevaarlijke kansen, maar dat leverde geen doelpunten op. De bezoekers konden daar weinig tegenover brengen en daardoor eindigde het duel in 0-0.

De kansen waren schaars in de eerste helft. Heerjansdam was in de beginfase gevaarlijk uit een vrije trap, maar wist verder weinig gevaar te stichten. Namens Terneuzense Boys kreeg Ruben van der Meulen een mogelijkheid, maar zijn schot ging ruim langs.

Afgekeurde goal

Vlak voor rust leken de bezoekers op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Gert Jan Plaizier werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. In de blessuretijd kreeg ook Terneuzense Boys nog een grote kans. Uit een vrije trap belandde de bal voor de voeten van Rick Gort, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald.

Ook vlak na rust was Rick Gort dicht bij de openingstreffer. Na een goede voorzet van Mitchell de Nooijer volleyde Gort de bal op keeper Oscar Roos, maar die ranselde hem uit zijn doel.

Beide teams wisten verder geen noemenswaardige kansen meer te creëren in het restant van het duel. Ondanks de remise blijft Terneuzense Boys goed meedraaien in de subtop met een vierde plaats.

Opstelling Terneuzense Boys

Nando Pijnenburg, Wouter Faasse, Glenn Michielsen, Ewoud van Troost, Dangelo Martien, Mitchell de Nooijer, Bart Gort, Ruben van der Meulen, Remon de Vlieger (Simon Faasse/89), Jochem van der Meulen, Rick Gort (Jesper Cornelissen/67)

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Terneuzense Boys Heerjansdam
Deel dit artikel:

Reageren