Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 16 oktober

In het amateurvoetbal hebben vier Zeeuwse ploegen tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Dat zijn MZC'11 uit Zierikzee (2e klasse E), GPC Vlissingen (3e klasse A), VC Vlissingen (4e klasse A) en Kruiningen (4e klasse B).

(foto: Omroep Zeeland)

Derde Divisie

Hoek heeft voor een stunt gezorgd door een 1-2 overwinning bij koploper Sparta Nijkerk. Steve Schalkwijk maakte beide doelpunten voor de Zeeuws-Vlaamse ploeg.

GOES ging ook in de negende wedstrijd onderuit. De Bevelandse ploeg verloor op eigen veld met 1-3 van Excelsior'31. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat floot de tweede helft door een blessure van de hoofdscheidsrechter.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

De wedstrijd tussen Oranje Wit en Kloetinge is na de eerste helft definitief gestaakt wegens een blessure bij de scheidsrechter. Kloetinge stond op dat moment met 0-1 voor door een treffer van Kyle Doesburg.

Terneuzense Boys heeft een punt gepakt tegen Heerjansdam en heeft nu zeven punten uit vier duels, goed voor de verrassende vierde plaats in de 1e klasse B.

(foto: Omroep Zeeland)

2e klasse E

De Meeuwen heeft in een spectaculaire wedstrijd een punt weten te pakken. De Walcherse ploeg kwam op een 0-3 achterstand, maar wist er nog een gelijkspel uit te slepen tegen VVGZ. Vincenzo Lorello bepaalde uit een strafschop in de laatste minuut de eindstand op 3-3.

Door de 1-3 overwinning op Bruse Boys is Arnemuiden van de laatste plaats af. SSV'65 uit Goes is nu hekkensluiter en als enige ploeg nog zonder overwinning.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

GPC Vlissingen heeft ook de vierde wedstrijd in de 3e klasse A gewonnen. De ploeg van trainer Marlon Mual won op eigen veld met 3-0 van Zaamslag. GPC Vlissingen heeft, inclusief het bekertoernooi, al zeven wedstrijden op rij gewonnen. Jay Cosijn (2x) en Christian Latupasinalo scoorden de doelpunten.

Jay Cosijn scoort voor GPC Vlissingen tegen Zaamslag (foto: Paul ten Hacken)

Zeelandia Middelburg heeft op eigen veld met 7-0 gewonnen van GOES. Dat was de wedstrijd met de meeste doelpunten in deze klasse.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse B

WHS heeft met maar liefst 9-0 gewonnen van Kapelle. Halverwege was de stand al 5-0. WHS deelt de koppositie met Halsteren.

Tholense Boys liep tegen de eerste nederlaag op. Kogelvangers was met 5-1 te sterk.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse A

VC Vlissingen heeft een 1-3 zege geboekt op Wemeldinge en blijft lijstaanvoerder. Bij rust stond de ploeg van trainer Thomas Ragut al met 0-2 voor.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse B

De grootste overwinning kwam op naam van SKNWK, dat met 0-6 won van Rillandia. FC De Westhoek'20 won met 1-6 van WIK'57 na een 1-1 ruststand.

Koploper Kruiningen maakte geen fout tegen Colijnsplaatse Boys: 5-1.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse A vrouwen

IJzendijke heeft met grote cijfers gewonnen van Blauw Geel'55: 0-8. Hiermee pakken de Zeeuws-Vlaamse vrouwen de koppositie in de 1e klasse A.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse G vrouwen

De vrouwen van DKS'17/FC Axel kenden een makkelijke middag door een 0-4 overwinning op Noordeloos. De Zeeuws-Vlaamse vrouwen blijven in het spoor van koploper Unitas.

(foto: Omroep Zeeland)

Kijk voor meer uitslagen en standen op onze speciale pagina

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen GPC Vlissingen
Deel dit artikel:

Reageren