Duitemeijer verlengt bij Lewedorpse Boys

Kees Duitemeijer is ook volgend seizoen trainer van Lewedorpse Boys. Het wordt voor de oefenmeester uit Terneuzen zijn vierde seizoen in dienst van de zaterdag derdeklasser.

(foto: Omroep Zeeland)

Duitemeijer staat met Lewedorpse Boys momenteel in het rechterrijtje van de 3e klasse A. De Bevelandse ploeg gaat als nummer negen de vervroegde winterstop in.

Alexander van Keulen, nu nog trainer van Yerseke, staat volgend seizoen langs de lijn bij Arnemuiden (foto: Frans van Pagee)

Trainersnieuws december

Alexander van Keulen is komend seizoen trainer van Arnemuiden. De oefenmeester uit Kloetinge volgt Middelburger Daan Eikenhout op, die na twee jaar vertrekt bij de zaterdag tweedeklasser.

Van Keulen kondigde onlangs aan na vier seizoenen te vertrekken bij tweedeklasser Yerseke. Beide ploegen spelen op hetzelfde niveau. Yerseke is de nummer 5 van de 2e klasse E, Arnemuiden staat twee plaatsen lager.

Arnemuiden wordt voor Van Keulen zijn elfde club in het Zeeuwse amateurvoetbal. Waar Middelburger Eikenhout na dit seizoen aan de slag gaat is nog niet bekend.

Trainersnieuws november

Marco Groeneveld vertrekt komende zomer bij Rood-Wit W uit Sint-Willebrord. De oefenmeester uit Goes is dan drie seizoenen werkzaam geweest bij de Brabantse eersteklasser. In eigen provincie was Groeneveld eerder werkzaam bij Arnemuiden, SSV'65 in Goes en Bruse Boys in Bruinisse.

Serooskerke heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer gevonden. Cees Houtepen keert terug, nadat hij de club in 2017 verliet. Houtepen wordt de opvolger van Evert Wisse, die aan het begin van het seizoen de leiding overnam van Wesley Visser.

Bevelanders gaat afscheid nemen van Ralph Zegers. De derdeklasser en de oefenmeester hebben in goed overleg besloten na afloop van dit seizoen uit elkaar te gaan.

Ook SSV'65 uit Goes kan op zoek naar een nieuwe coach, want trainer Pim Bruins heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Niek van den Houten vertrekt aan het einde van het seizoen bij vierdeklasser Colijnsplaatse Boys. De oefenmeester uit Goes is dan vijf seizoenen werkzaam geweest bij de club.

SKNWK uit Nieuwerkerk heeft het contract met trainer Johnny van Dijke verlengd. Van Dijke is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club, die op de tweede plaats staat in de 4e klasse B.

Zaterdag vierdeklasser Kruiningen heeft het contract met trainer Marvin Paauwe uit Kapelle met twee seizoenen verlengd. Kruiningen staat bovenaan in de 4e klasse B en heeft de eerste periodetitel zo goed als binnen.

Na dit seizoen stopt John Karelse als trainer bij Achilles Veen. De uit Wemeldinge afkomstige Karelse werkte drie seizoenen voor de Brabantse club.

Alexander van Keulen uit Kloetinge kan komende zomer op zoek naar een nieuwe club. Na vier seizoenen vertrekt hij bij zaterdag tweedeklasser Yerseke.

De wegen van Rohan de Geus en Duiveland scheiden na dit seizoen. De Geus is bezig aan zijn vierde seizoen bij de derdeklasser en heeft het bestuur van de club laten weten dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging.

Brouwershaven en Danny Sandhövel gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. Sandhövel was vier jaar de trainer bij de zaterdagvierdeklasser. Brouwershaven roept trainers op om te solliciteren naar het hoofdtrainerschap.

Michel Leonhart is ook volgend seizoen trainer bij De Meeuwen. De trainer uit Axel gaat op voor zijn tweede jaar bij de zaterdag tweedeklasser uit Zoutelande.

Daan Eikenhout stopt na dit seizoen als trainer van Arnemuiden. De Middelburger is bezig aan zijn tweede seizoen bij de tweedeklasser. Jong Ambon heeft in Izaak Rehatta een opvolger gevonden voor de vertrokken Peter Tahitu.

De wegen van Cees Houtepen en RCS scheiden aan het eind van het seizoen. Houtepen is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen als trainer van de club uit Oost-Souburg.

Rogier Veenstra gaat aan het einde van het seizoen vertrekken bij ASWH. De trainer uit Middelburg heeft behoefte aan een nieuwe uitdaging en heeft dat de Tweede Divisie-club verteld. Veenstra is bezig aan zijn derde jaar bij de ploeg uit Hendrik-Ido-Amabcht.

Bijna 50 jaar had hij verschillende vrouwenteams onder zijn hoede, maar nu stopt Adri Franke uit Veere per direct. Hij is dit seizoen trainer van het Walcherse fusieteam WVV'20, maar trekt nu de conclusie dat het in de provincie slecht gesteld blijft met het vrouwenvoetbal. "Ze missen elke vorm van voetbalgogme."

Giovanni Siereveld verlengt bij Luctor Heinkenszand (foto: Gilles Verschuure)

Trainersnieuws oktober

Zaterdag vierdeklasser Jong Ambon moet op zoek naar een nieuwe trainer. Peter Tahitu houdt het al na een paar maanden voor gezien bij de Middelburgers. Bij Schoondijke stopt met Jos van Baal één van de twee hoofdtrainers.

Harro Hazelaar heeft tweedeklasser Oostkapelle/Domburg laten weten dat hij na dit seizoen stopt als trainer van het eerste elftal. De trainer vindt het na vier jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is nog niet bekend waar de oud-speler van Oostkapelle volgend seizoen aan de slag gaat en ook niet wie hem opvolgt bij de fusieclub.

Giovanni Siereveld uit Vlissingen is ook volgend jaar de trainer van Luctor Heinkenszand. Met deze vroege verlenging hoopt het bestuur van de derdeklasser rust te creëren en spreken de club en de trainer het vertrouwen uit in elkaar.

Thomas Mangelaars en ZSC'62 hebben hun samenwerking met één seizoen verlengd. Het bestuur van de derdeklasser schrijft heel blij te zijn met het feit dat Mangelaars langer aan de club uit Scharendijke verbonden blijft.

Serooskerke heeft in de persoon van Evert Wisse een opvolger gevonden voor de begin september vertrokken Wesley Visser. Visser stapte op bij de zaterdag tweedeklasser, omdat hij het trainerschap niet langer kon combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Wisse was eerder trainer bij onder meer De Noormannen, Arnemuiden en VCK.

Derdedivisionist Hoek moet op zoek naar een nieuwe trainer. Lieven Gevaert stapt per direct op bij de Zeeuws-Vlaamse club.

Trainersnieuws september

Wesley Visser verlaat zaterdag tweedeklasser Serooskerke. Hij kan het trainerschap niet meer combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden.

Meer over dit onderwerp:
voetbal trainerscarrousel
Deel dit artikel:

Reageren