Honderden jonge ondernemers netwerken internationaal in Terneuzen

Bijna vierhonderd jongen ondernemers uit Nederland en België verzamelden zich vandaag voor een grote netwerkbijeenkomst in Terneuzen. Ze zijn allemaal lid van JCI, wat staat voor Junior Chamber International voor ondernemers onder de 40.

Sommigen komen voor de gezelligheid, anderen voor het netwerken. "Je leert netwerken en spreken met mensen die je niet kent, maar het is ook goed voor het groepsgevoel zo na corona", somt een van de bezoekers de voordelen op van de bijeenkomst. "Ik hoop de goede Bourgondische geneugten van het Zeeuws-Vlaamse landschap te ontdekken", zegt een andere bezoeker. Al voegt hij er daarna wel aan toe dat het netwerken erg belangrijk is nu dat weer kan.

Primeur

Bauke Boon van de organisatie: "We bestaan vijftig jaar als JCI Zeeuws-Vlaanderen en we wilden iets unieks doen." Volgens de organisator is het in de geschiedenis van de netwerkclub nog niet voorgekomen dat twee landen samen op zo'n evenement zijn. "Voor ons als Zeeuws-Vlaming het heel normaal dat je Nederland en België combineert, maar voor de rest van de wereld is dat best uniek."

Meer over dit onderwerp:
netwerken ondernemers JCI
Deel dit artikel:

Reageren