Terneuzense Boys onderuit tegen Nieuw-Lekkerland

Terneuzense Boys heeft zijn tweede nederlaag van het seizoen geleden. In en tegen Nieuw-Lekkerland verloor de ploeg van trainer Dennis de Nooijer met 2-0.

Beeld uit de wedstrijd tussen Nieuw-Lekkerland-Terneuzense Boys (foto: Harry Brouns)

Na ruim een half uur spelen leek Terneuzense Boys op voorsprong te komen toen Rick Gort scoorde, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Het bleef 0-0 en dat betekende ook de ruststand.

Ruim vijf minuten na rust kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Damien Muller. Terneuzense Boys ging vol op de aanval door vier keer te wisselen binnen tien minuten, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Het was opnieuw Muller die in de slotseconden de score verdubbelde en daarmee de eindstand op 2-0 bepaalde.

Het betekende de tweede nederlaag voor Terneuzense Boys van dit seizoen. De oranje-zwarten zakken in de stand van de 1e klasse B van de vierde naar de achtste plaats.

Scoreverloop

1-0 Damien Muller (51)
2-0 Damien Muller (90)

Opstelling

Nando Pijnenburg, Wouter Faasse, Ewoud van Troost (Bart Hamelink/71), Glenn Michielsen, Dangelo Martien, Mitchell de Nooijer, Bart Gort (Remon de Vlieger/71), Ruben van der Meulen, Rick Gort, Jochem van der Meulen (Bart van Fraeijenhove/66), Cor-Pieter Pander (Jesper Cornelisse/76)

Meer over dit onderwerp:
voetbal terneuzense boys
Deel dit artikel:

Reageren