Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 23 oktober

MZC'11 is ook na vijf wedstrijden spelen nog zonder puntenverlies in de 2e klasse E. De formatie uit Zierikzee was op eigen veld veel te sterk voor Bruse Boys: 5-1. Een klasse lager verloor GPC Vlissingen voor het eerst dit seizoen.

Kloetinge verspeelde op eigen veld punten tegen Neptunus-Schiebroek (foto: Ron Quinten)

Derde Divisie

Geen regulier programma in de Derde Divisie A, en dus ook geen wedstrijden voor Hoek en GOES. Sportlust'46 en Ajax speelden een inhaalduel.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

Geen goede dag voor de Zeeuwse eersteklassers. Kloetinge morste na een 2-0 voorsprong op eigen veld punten tegen Neptunus-Schiebroek, Terneuzense Boys ging op bezoek bij Nieuw-Lekkerland onderuit.

(foto: Omroep Zeeland)

2e klasse E

Ronaldo Meijer was met twee treffers en een assist de grote man bij Arnemuiden tegen Axel. Bij Yerseke scoorden Guus de Leeuw en Xander van der Poel twee keer. MZC'11 blijft door de overwinning in de derby tegen Bruse Boys de ongeslagen koploper.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

GPC Vlissingen ging onderuit bij Lewedorpse Boys en raakte daarmee zijn ongeslagen status kwijt. Zeelandia Middelburg schoot uit zijn slof tegen De Noormannen. Na een half uur spelen stond het al 0-5. Niels Luteyn en Celino Davidse maakten er twee voor de Middelburgers.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse B

De winst in de derby tussen Tholense Boys en WHS ging naar de bezoekers uit Sint-Annaland. De beslissing viel in de spannende slotfase, toen Werner Marsman vijf minuten voor tijd de derde treffer voor WHS maakte.

(foto: Omroep Zeeland)

Kijk voor meer standen en uitslagen op onze speciale pagina

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren