Uitslagen amateurvoetbal zondag 24 oktober

HVV'24 is nog steeds leider in de 3e klasse A. Op bezoek bij UVV'40 scoorde het voor rust al drie keer en stelde het daarmee de vierde overwinning van het seizoen veilig. Zaterdagavond werd de burenruzie tussen Terneuzen en Philippine al uitgevochten. In de vierde klasse staat er geen rem op Hontenisse; ook bij Oostburg boekte het een zege.

3e klasse A

Zaterdagavond werd de wedstrijd tussen Terneuzen en Philippine al gespeeld, die wedstrijd eindigde in 1-1. In de slotfase kreeg Terneuzen-speler Rob de Pooter het aan de stok met de grensrechter van Philippine waarna beiden werden gesommeerd het veld te verlaten.

Clinge was nog zonder puntverlies, maar kreeg op eigen veld maarliefst vijf tegentreffers te verwerken. Daarmee lijdt het de eerste nederlaag sinds 12 mei 2019. HVV'24 blijft koploper dankzij een zege op UVV'40. STEEN verloor van Schijf en is ook na vier wedstrijden nog zonder zege.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse A

Hontenisse heeft haar ongeslagen status behouden na de overwinning op Oostburg. Hetzelfde geldt voor RIA Westdorpe, dat te sterk was voor Graauw. Bij Biervliet tegen Hulsterloo vielen maarliefst zeven doelpunten, mede door de hattrick van Ben Ongenae namens Biervliet.

(foto: Omroep Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
voetbal uitslagenbericht
Deel dit artikel:

Reageren