Trainerloos Hoek verliest op bezoek bij Staphorst

Met interim-trainer Jacky Lambert op de bank is Hoek er niet in geslaagd punten mee te nemen bij Staphorst. De Zeeuwse derdedivisionist verloor met 1-0 en blijft daardoor in het rechterrijtje.
Samenvatting Staphorst - Hoek
Aan kansen geen gebrek in de eerste helft, en dat beide ploegen met een 0-0 stand gingen rusten mocht een klein wonder heten. Alexander Embrechts kreeg na een kwartier spelen een niet te missen kans, maar deed dat toch. In vrijstaande positie kopte de verdediger van dichtbij naast. Ook Staphorst was een paar keer gevaarlijk, maar Hoek-keeper Griffin De Vroe hield zijn doel schoon.
Ook kort na rust bleek De Vroe een sta in de weg toen Mike Reuvers en Jurian van den Brink tot twee keer toe de Hoek-doelman probeerden te passeren. De Vroe moest in de 50e minuut toch capituleren op een inzet van Reuvers. Staphorst sloot daarna de rijen, waar Hoek niet doorheen wist te breken. Met invallers Erwin Franse en Jahrdell Constansia probeerde Lambert de druk nog op te voeren, maar tot kansen kwamen de Zeeuws-Vlamingen niet meer.
Hoek blijft door de nederlaag in het rechterrijtje van de Derde Divisie. Met 12 punten uit 10 duels staat het elfde.