Uitslagen amateurvoetbal zondag 31 oktober

Terneuzen heeft in de 3e klasse van het zondagamateurvoetbal een knappe overwinning geboekt op bezoek bij Groen Wit. Een klasse lager won RIA Westdorpe de topper tegen Hontenisse.
Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 31 oktober
Beeld uit de wedstrijd Groen Wit - Terneuzen © Harry Brouns

3e klasse A

Terneuzen kwam vlak na rust met 2-0 achter, maar de Zeeuws-Vlamingen vochten zich terug in de wedstrijd. Bart van Hanegem zette Terneuzen met twee treffers op gelijke hoogte en Sinan Coban maakte in blessuretijd de winnende treffer.
Uitslagen 3e klasse A
Afbeelding ter illustratie © Omroep Zeeland

4e klasse A

De topper in de 4e klasse werd gewonnen door RIA W. Door de 2-1 overwinning, een stand die al bij rust was bereikt, wipt RIA over Hontenisse heen op de stand. Onderin streden SDO'63 en Hoofdplaat om de voorlaatste plaats. De ploeg uit Lamswaarde won waardoor Hoofdplaat nu zes punten achterstand heeft
Uitslagen 4e klasse A

1e klasse D vrouwen

Hontenisse is eindelijk van de nul af. Op eigen veld werd Nuenen verslagen en die overwinning had Hontenisse grotendeels te danken aan Lisan van den Broek, die vijf keer scoorde.