Terneuzense Boys gaat in eigen huis hard onderuit tegen Papendrecht

Terneuzense Boys heeft de eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden: 0-4. De ploeg van Dennis de Nooijer kreeg tegen Papendrecht voor rust drie tegendoelpunten in zeven minuten tijd te verwerken en was niet bij machte om de schade na rust te repareren.
Terneuzense Boys Papendrecht
Drie doelpunten vlak voor rust doen Terneuzense Boys de das om © Harry Brouns
Zonder de geschorste Mitchell de Nooijer en de geblesseerde Remon de Vlieger begon Terneuzense Boys aan de ontmoeting met Papendrecht. De thuisploeg nam het initiatief en leek al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen door een goede actie van Rick Gort. Het doelpunt werd echter afgekeurd omdat de bal al over de achterlijn was voordat Gort hem binnen wist te werken.

Zware klappen

Hoewel Terneuzense Boys in deze fase de betere ploeg was, kwamen de bezoekers op voorsprong. Job van der Werff kwam gevaarlijk op en gaf de bal aan Lorenzo van Wijk die hem droog binnenschoot. De 'Boys' gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar kregen twee zware klappen te verwerken.
Eerst rondde Juninho van Ree een sterke rush af door vanaf de rand van de zestien keeper Nando Pijnenburg te verrassen. Vlak daarna strafte Xavier Leenheer gerommel in de verdediging af.

Op zoek naar treffer

Ondanks de ruime achterstand ging Terneuzense Boys in de tweede helft nog op zoek naar een treffer. Papendrecht gaf alleen weinig ruimte weg en kwam er zelf een paar keer gevaarlijk uit.
Uit een vrije trap kreeg Jochem van der Meulen nog een mogelijkheid, maar zijn kopbal ging hoog over het doel. Papendrecht voerde de score tien minuten voor tijd nog verder op. Van der Werff slalomde door de defensie, omspeelde Pijnenburg en legde hem af op Semih Kaplan, die de vierde van de middag maakte.

Een eretreffer zat er niet meer in voor Terneuzense Boys. Een minuut voor tijd raakte Miroslav Peric uit een vrije trap de lat en Ruben van der Meulen kreeg de rebound er vervolgens niet in.