Luctor Heinkenszand zorgt voor daverende stunt tegen Terneuzense Boys

Derdeklasser Luctor Heinkenszand heeft in de eerste ronde van het toernooi om de districtsbeker voor een grote verrassing gezorgd door Terneuzense Boys uit te schakelen. Op eigen veld won de ploeg van Giovanni Siereveld met 3-2 van de twee klassen hoger spelende Zeeuws-Vlamingen.
Samenvatting Luctor Heinkenszand - Terneuzense Boys
De wedstrijd kende een explosieve start. Na twee minuten stond het al 1-1. Quinten Kaat zette Luctor Heinkenszand op een 1-0 voorsprong, die Dangelo Martien vrijwel direct weer ongedaan maakte. In een open eerste helft kregen beide ploegen kansen op een tweede doelpunt, maar voor rust werd niet meer gescoord.
De tweede helft was lang minder spectaculair dan het eerste bedrijf. Grote kansen bleven uit, tot Barry Olierhoek op aangeven van Kevin van Iersel ruim een kwartier voor tijd uit het niets Luctor Heinkenszand weer op voorsprong zette. Tien minuten later was Van Iersel de afmaker. De spits zorgde met de 3-1 voor de beslissing. In blessuretijd tekende Mitchell de Nooijer nog voor de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat voor Terneuzense Boys.