Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 20 november

Veel wedstrijden in het amateurvoetbal werden vanwege coronabesmettingen afgelast, maar er viel toch weer genoeg te beleven op de Zeeuwse velden. Zo heeft MZC'11 de eerste prijs van het seizoen binnen, deed RCS in de 3e klasse A goede zaken en won Krabbendijke voor het eerst.

Beeld uit de wedstrijd Bevelanders - Lewedorpse Boys (foto: Marieke Mast)

Derde Divisie

Een slechte dag voor de Zeeuwse clubs in de Derde Divisie. Hoek verloor bij het debuut van Steven De Groot van Ter Leede, ondanks dat het een halfuur tegen een man minder speelde. GOES vocht zich knap terug van een 3-0 achterstand, maar stond na afloop toch weer met lege handen.

(foto: Omroep Zeeland)

1e klasse B

Veel afgelastingen, waaronder de wedstrijden van Kloetinge en Terneuzense Boys. De twee wedstrijden die wel door gingen leverden geen enkele treffer op.

(foto: Omroep Zeeland)

2e klasse E

MZC'11 leidde in Zoutelande bij rust comfortabel met 0-2, maar gaf die voorsprong in het begin van de tweede helft uit handen. Het gelijke spel bleek uiteindelijk wel genoeg voor de periodetitel; de ploeg uit Zierikzee heeft een beter doelsaldo dan VVGZ, dat wel met 3-0 van Arendskerke won maar drie goals tekort kwam op MZC'11.

Beeld uit de wedstrijd VVGZ - 's-Heer Arendskerke (foto: Winsser Visuals)

Onderin kreeg SSV'65 een nieuwe klap te verwerken. In Numansdorp leken de Goesenaren op weg naar het tweede punt van het seizoen, maar in blessuretijd werd het gelijke spel uit handen gegeven.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

De top-4 kwam tegen elkaar in actie. De topper tussen Luctor Heinkenszand en Zeelandia Middelburg bleef onbeslist. Daardoor heeft Zeelandia Middelburg nu de beste papieren voor het winnen van de eerste periode. De Middelburgers hebben nog een wedstrijd tegoed en bij winst is de periodetitel een feit. Het is pas de vierde keer in de historie dat Luctor Heinkenszand, in 2017 opgericht, niet tot scoren kwam in een wedstrijd.

Morad Bobouh scoorde twee keer voor RCS tegen GPC Vlissingen (foto: Roy Dassen)

RCS won van GPC Vlissingen en klom daardoor naar de tweede plaats. Voor de Oost-Souburgers scoorde Morad Bobouh twee keer uit een strafschop, Nicky van Merriënboer bepaalde de uitslag op 1-3. Voor GPC Vlissingen scoorde Jay Cosijn.

(foto: Omroep Zeeland)

3e klasse B

Krabbendijke blijft op de laatste plaats staan, maar wint wel voor het eerst dit seizoen. De andere Bevelandse club die wint is Kapelle, dat koploper Prinsenland verslaat.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse A

Vlissingen heeft verrassend gelijkgespeeld in en tegen Schoondijke, maar de Walcherse formatie blijft op doelsaldo koploper. HKW'21 wint voor het eerst dit seizoen door in de allerlaatste seconde Nieuwland te verslaan.

(foto: Omroep Zeeland)

4e klasse B

Koploper Kruiningen boekt een zwaarbevochten zege op Smerdiek. Dankzij doelpunten van Sander Rijk, Thomas Paauwe en Joël Danielse werd de overwinning binnengesleept. SKNWK blijft de naaste belager door een ruime overwinning op Hansweertse Boys. Jarno van Nieuwenhuize maakt een hattrick voor SKNWK. Remco van den Berge en Dominique Prins doen ook een duit in het zakje voor de bezoekers.

(foto: Omroep Zeeland)

Vrouwen 1e klasse A

De vrouwen van IJzendijke verliezen de topper tegen Berkel en lopen averij op in de strijd om het kampioenschap.

(foto: Omroep Zeeland)

Vrouwen 3e klasse G

In een doelpuntrijk duel winnen de vrouwen van DKS'17/FC Axel. Door het puntverlies van WVV'20 springt de ploeg naar de derde plaats op de ranglijst. Ook de vrouwen van MZC'11 kennen een goede middag na een eenvoudige overwinning.

(foto: Omroep Zeeland)

Kijk voor uitslagen en standen ook op onze speciale pagina.

Meer over dit onderwerp:
Voetbal Uitslagen Amateurvoetbal
Deel dit artikel:

Reageren