Azzanagui nekt oude ploeg Groene Ster met treffer in slotfase

De zaalvoetballers van Groene Ster hebben in de slotfase met 0-1 verloren van Feyenoord Futsal. Voor de Vlissingers was het een eerste weerzien met vier spelers die deze zomer naar de Rotterdamse club vertrokken. De enige doelpuntenmaker, Nabil Azzanagui, was één van hen.

De keepers aan weerszijde waren de broers Karim (Groene Ster) en Youssef Ben Sellam (Feyenoord Futsal). Youssef maakte afgelopen zomer net als Nabil Azzanagui, Hicham El Kaddouri en Achraf Laabich de overstap naar Rotterdam, en die keerden zondag voor het eerst terug in de Baskensburg.

In de eerste helft waren er weinig kansen en hoewel beide broers in de tweede helft enkele belangrijke reddingen moesten verrichten, kwam de wedstrijd nooit echt op gang. Tót twee minuten voor tijd Azzanagui het net vond en zijn oude club daarmee pijn deed.

Het betekende de eerste overwinning voor Feyenoord, dat nu evenveel punten heeft als Groene Ster. De Vlissingers blijven voorlaatste op doelsaldo, Feyenoord heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Meer over dit onderwerp:
zaalvoetbal groene ster
Deel dit artikel:

Reageren