Vermiste vrouw uit Yerseke dood teruggevonden op het strand

De 58-jarige vrouw uit Yerseke die sinds vanmorgen werd vermist, is overleden teruggevonden. Haar stoffelijk overschot werd vanmiddag aangetroffen op het strand bij Yerseke.
Op dit strand bij Yerseke werd het lichaam van de vermiste 58-jarige vrouw teruggevonden
Op dit strand bij Yerseke werd het lichaam van de vermiste 58-jarige vrouw teruggevonden © Ramon Alewijnse
De vrouw was vanmorgen op de fiets vertrokken. Haar fiets werd teruggevonden aan de Burenpolderweg in Yerseke, maar van de vrouw zelf ontbrak op dat moment nog ieder spoor. Op verzoek van de politie is er daarom om 10.00 uur een Burgernetactie opgestart. Iedereen in de omgeving van Yerseke werd opgeroepen om naar de vrouw uit te kijken.
Voorbijgangers vonden het stoffelijk overschot van de vrouw vanmiddag op het strand bij de kruising van de Burenpolderweg met de Dam in Yerseke. Om 13.49 uur werd wel de Burgernetactie beëindigd.
Het strand waar de vrouw werd gevonden was korte tijd afgezet met linten. De forensische opsporing van de politie heeft daar sporenonderzoek verricht.

Onderzoek afgerond

De politie meldt dat het onderzoek is afgerond en dat het niet om een natuurlijk overlijden gaat. Volgens een politiewoordvoerder zijn er geen aanwijzingen dat het gaat om een misdrijf.