Laatste kans op te stemmen voor Zeeuwse Top 40 van 2021

Heb je dit jaar nog niet gestemd voor de Zeeuwse Top 40? Dan moet je niet te lang meer wachten: vandaag is de laatste kans je favoriete Zeeuwse artiesten aan een notering in de lijst te helpen. De stembussen sluiten vanavond om 19.00 uur.
Stem nu voor de Zeeuwse Top 40 van 2021
Stem nu voor de Zeeuwse Top 40 van 2021 © Lotte Rommers / Omroep Zeeland
De stemperiode wordt afgesloten met een livestream op de Facebookpagina van de Zeeuwse Top 40 tussen 18.00 en 19.00 uur waarin presentatoren Elsa van Hermon en Stefan Daane artiesten, kijkers en luisteraars de kans geven nog één keer te lobbyen.
Vorig jaar wist Danny Vera voor het tweede jaar op rij de nummer-1-positie te bemachtigen met zijn hit Roller Coaster. Nummer twee was voor Racoon dat met het nummer Het Is Al Laat Toch nieuw binnenkwam.

BLØF vaakst op 1

Wie de nummer-1 wordt van de vijftiende editie van de Zeeuwse Top 40 is de grote vraag. In de afgelopen jaren lukte het BLØF het vaakst de lijst aan te voeren: zeven keer met Aan De Kust en één keer met Zoutelande. Drie keer stond Racoon op nummer-1 met Oceaan en één keer was Surrender lijstaanvoerder met Meriete.
Weet je nog niet op wie je moet stemmen? Luister dan deze playlist op Spotify met een deel van de nummers op de stemlijst.

Maak kans op een rondvlucht

Door te stemmen help je niet alleen je favoriete Zeeuwse artiesten, je maakt ook nog eens kans op een rondvlucht voor twee personen boven Zeeland. Daarnaast maakt iedereen die stemt ook kans op een T-shirt van de Zeeuwse Top 40.
De veertig populairste nummers van Zeeuwse bodem worden op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei, tussen 8.00 en 12.00 uur gedraaid op Omroep Zeeland Radio. De uitzending van de Zeeuwse Top 40 wordt ook uitgezonden op televisie en is ook via de website van Omroep Zeeland te volgen.