Wondergras brengt Kwadendamme eerste zege

KWADENDAMME -
Renovatie
Kwadendamme speelde dit seizoen (tot vorige week) de thuisduels in Hoedekenskerke. Het veld op het eigen Sportpark De Liesjes werd gerenoveerd en daardoor konden de thuiswedstrijden niet in Kwadendamme worden gespeeld. Met alle gevolgen van dien: Kwadendamme haalde in Hoedekenskerke geen enkel punt.

Wondergras

De omslag kwam op zaterdag 20 februari. Eindelijk mochten de mannen van trainer John Ebert op hun eigen complex spelen en prompt werd tegen Wolfaartsdijk het eerste punt van het seizoen gehaald (1-1). Vandaag kon er pas écht gejuicht worden. DwO'15 (Driewegen-Ovezande) werd met 3-0 verslagen. De eerste overwinning is dus binnen en Kwadendamme kwam ook voor het eerst dit seizoen een wedstrijd door zonder tegengoals. Het wondergras doet zijn werk.
Thuisgevoel
Aanvoerder Robin van Eijkeren was na de zege van zijn club door het dolle heen. "We zijn dit natuurlijk uitgebreid aan het vieren. Het echte thuisgevoel en de zwart gele kleuren in de kleedkamers brengen ons dit succes. Onze ambitie? Laten we eerst maar eens proberen van de laatste plaats af te komen in de 4e klasse", zegt Van Eijkeren.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">