Steady New Sounds speelt op Concert at Sea

BROUWERSDAM -
Donderdagavond kreeg de band een telefoontje van Bløf-zanger Paskal Jakobsen, organisator van het evenement op de Brouwersdam. "
vinden we van de drie het beste passen. Lekkere frisse stevige muziek. Ideaal om het festival te openen", aldus Jakobsen. De band zal spelen op het Umoja podium van Concert at Sea.

Andere artiesten

Concert at Sea is op 28 en 29 juni. Andere artiesten zijn onder anderen James Morrison, Racoon, Miss Montreal, Will And The People, Memphis Maniacs, Guus Meeuwis, Kane, Moke, Handsome Poets, Sabrina Starke, Kensington, Nielson, The Kik en de DJ’s van 90's Now.

Paradiso

De band timmert aardig aan de weg. In januari won Steady New Sounds in Amsterdam het 30x20Minutenfestival. In Paradiso Amsterdam kregen dertig opkomende bands uit Nederland en België gelegenheid zich aan het publiek te presenteren. De vakjury vond de band uit Middelburg de beste.

Belofte

Twee weken geleden werd bekend dat Steady New Sounds ook is geselecteerd voor de Zeeuwse Belofte op 5 mei. De Zeeuwse Belofte is de belangrijkste wedstrijd voor jonge bands in Zeeland en fungeert als voorronde voor de Sena Performers PopNL Award.

Visitekaartje

De band speelt stevige rock, geïnspireerd door de grote rocklegendes als The Who en The Rolling Stones. Volgens muziekwebsite 3 voor 12 van de VPRO 'kan de band uitgroeien tot het nieuwe visitekaartje van Zeeland.'