Ook assistent-trainer Hoek verlaat de club

In navolging van de vertrokken Lieven Gevaert gaat ook assistent-trainer Steven Maes Hoek verlaten. Maes was door het bestuur naar voren geschoven om tijdelijk de honneurs waar te nemen. Maar de Belg vertrekt toch. Hij gaat aan de slag bij het Onder-18 elftal van Deinze.
Ook assistent-trainer verlaat Hoek
Ook assistent-trainer verlaat Hoek © Omroep Zeeland
Maes zal donderdagavond nog wel de training leiden bij Hoek, maar zal daarna zijn spullen pakken en vertrekken. Daardoor komt er wat extra druk op het technisch hart van Hoek om een nieuwe trainer te vinden. Maes was namelijk in het bezit van de juiste trainerspapieren om in de Derde Divisie te mogen coachen. Als Hoek niet bijtijds een trainer zou vinden dan kon het altijd nog voor de optie Maes kiezen. Die mogelijkheid valt nu weg.
Afgelopen maandag besloten Hoek en trainer Lieven Gevaert uit elkaar te gaan. Over de precieze redenen van het vertrek wordt gezwegen, maar Gevaert vond wel meteen een nieuwe club: Dikkelvenne. Op 30 oktober speelt Hoek de volgende officiële wedstrijd. Het hervat de competitie dan met een uitduel tegen Staphorst.