Hoek voorlopig geleid door bijzonder trio; zoektocht naar nieuwe trainer in volle gang

De trainingen bij Hoek worden deze week geleid door middenvelder Istvan Bakx en hoofd jeugdopleiding Niels Slager van de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland. De derdedivisionist uit Zeeuws-Vlaanderen zoekt volop naar een nieuwe trainer, als die er zaterdag niet is, zit Jacky Lambert, lid van technische commissie, op de bank tegen Staphorst.
voetbal DOVO Hoek Istvan Bakx
Istvan Bakx gaat samen met Niels Slager de trainingen leiden deze week © Orange Pictures
Vorige week maandag stapte Lieven Gevaert op als trainer en werden de trainingen geleid door zijn assistent Steven Maes, maar die liet Hoek weten ook de club te verlaten. Afgelopen weekend was Hoek vrij, maar vanavond worden de trainingen hervat. Vanavond staat selectiespeler Bakx samen met TC-lid Jacky Lambert voor de spelersgroep. Dinsdag en donderdag heeft Slager de leiding over de eerste selectie van de Zeeuws-Vlaamse club.
Of er zaterdag al een nieuwe trainer op de bank zit, is nog niet bekend. "We hadden al snel een lijst met vijftien tot twintig namen", zegt Lambert. "Daar hebben we een selectie in gemaakt en we zijn begonnen met de gesprekken." Als de zoektocht zaterdag nog niet is afgerond, zal Lambert tegen Staphorst als interim-trainer fungeren.