Uitslagen amateurvoetbal zondag 21 november

In de 3e klasse A hebben de enige twee Zeeuwse clubs die in actie kwamen een nederlaag geleden. Een klasse lager vielen in zes wedstrijden liefst 27 treffers. Dit zijn de uitslagen van het amateurvoetbal van zondag 21 november.
Beeld uit de wedstrijd Hulsterloo - RIA Westdorpe © Harry Brouns

3e klasse A

STEEN blijft zonder zege. In Etten-Leur kwamen de Zeeuws-Vlamingen nog wel op voorsprong via Rory van de Branden, maar DSE liep na rust uit naar een 3-1 voorsprong. Kenneth Dankaart bracht de spanning nog terug, maar verder dan 3-2 kwam STEEN niet. Ook Clinge leed een kleine nederlaag.
Uitslagen 3e klasse A
Afbeelding ter illustratie © Omroep Zeeland

4e klasse A

De top-5 maakte geen fout. Koploper RIA Westdorpe ontsnapte tegen Hulsterloo. Abdelmajid Abdel tekende vijf minuten voor tijd met zijn tweede van de middag voor de winnende treffer. Hontenisse maakte er bij Corn Boys zeven. Kris van Meele scoorde er drie. Bij Sluis maakten Lodewijk van Keeken en Marnick Missiaen er ieder twee in de zevenklapper tegen Biervliet. De wedstrijd werd in Sluis gespeeld, omdat op de originele datum in maart het hoofdveld van Sluis niet beschikbaar is.