Kijk op kerstavond bij Omroep Zeeland tv naar Joe Buck op Vestrock Downtown

Op kerstavond kan je bij Omroep Zeeland genieten van muziek van Joe Buck. De singer-songwriter uit Oostburg speelde begin november op festival Vestrock Downtown in Hulst. Daarvan is een registratie gemaakt die op vrijdag 24 december om 20:30 en 22:00 uur wordt uitgezonden.
Tijdens Vestrock Downtown in Hulst speelde Joe Buck met zijn band onder meer zijn singles White Roses, Grounded en You Don't See Me. En natuurlijk ontbreekt ook The Way You Take Time niet. Joe: "Dat nummer heeft m'n leven veranderd. Ik schreef het samen met Simon Leferink. Het kwam in een supermarkt reclame en op de radio en alles!"

Bijzonder jaar

Voor Joe Buck, artiestennaam van Oostburger Sjoerd de Buck, was 2021 een bijzonder jaar. Hij deed mee aan tv-programma Beste Zangers. Hij maakte indruk met zijn versies van Miracles (Hallo Venray), Sometimes It Snows In April (Prince) en Baby Get Higher (Roel van Velzen).
Vestrock
Joe Buck op Vestrock © Omroep Zeeland
Muziekfestival Vestrock in Hulst kon dit jaar wederom niet op de gebruikelijke manier doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Als alternatief kwam de organisatie met Vestrock Downtown, een kleiner festival op 5 en 6 november, aan de rand van de stad. Op het programma stonden onder meer Kris Kross Amsterdam, Chef'Special, Donnie, Frans Duijts, Mental Theo en Joe Buck.
Een compilatie van festival Vestrock Downtown is te zien in de nieuwjaarsnacht vanaf 00:00 uur. Het optreden van Joe Buck op Vestrock wordt herhaald op zaterdagavond 1 januari.