Groene Ster stunt met terugkeer Khalid El Hattach

Khalid El Hattach voetbalt de rest van dit seizoen voor Groene Ster uit Vlissingen. De 31-jarige zaalvoetballer trainde al enige tijd mee bij de club waar het voor hem allemaal begon en kan in de tweede seizoenshelft nu ook competitiewedstrijden gaan spelen.
2016 voetbal zaalvoetbal Groene Ster Khalid El Hattach
Khalid El Hattach in zijn eerste periode bij Groene Ster (archieffoto) © Paul ten Hacken
De routinier was na zijn vertrek afgelopen zomer bij het Duitse Fortuna Düsseldorf transfervrij en hield in afwachting van een nieuw buitenlands avontuur zijn conditie op peil bij Groene Ster. Het kind van de club kiest er echter voor Groene Ster de helpende hand te bieden.
De Vlissingers maken een moeizaam seizoen door op het hoogste zaalvoetbalniveau in Nederland. Groene Ster komt na de winterstop uit in de verliezerspoule van de eredivisie zaal, waarin het zal moeten strijden om lijfsbehoud. Met de komst van El Hattach hoopt Groene Ster de nodige ervaring toe te voegen aan de jonge ploeg van Azdine Boufrahi.
El Hattach vertrok in 2016 bij Groene Ster om te gaan spelen voor Real Noorderwijk uit België. Daarna volgden nog enkele buitenlandse avonturen, onder meer in Indonesië, waar de Vlissinger met Vamos Mataram de landstitel pakte. Tussentijds, in 2018, keerde El Hattach ook al kortstondig terug bij Groene Ster.