Acht nieuwe namen voor Vestrock: onder andere Snelle en Son Mieux treden op

Muziekfestival Vestrock heeft vandaag acht nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Onder andere Snelle, Son Mieux en The Howl & The Hum zijn dit jaar in het eerste weekend van juni te zien in Hulst.
Vestrock
De organisatie van Vestrock heeft acht nieuwe namen bekendgemaakt © Omroep Zeeland
De organisatie van Vestrock in Hulst heeft acht nieuwe namen bekendgemaakt. Rappers Antoon en Snelle (met De Lieve Jongens Band), de Britse band The Howl & The Hum, de alternatieve bands LIFE en Whispering Sons, oudgediende Paul Elstak, de Haagse band Son Mieux en Hulstenaar JB Meijers zijn toegevoegd aan het programma van het muziekfestival.

Nog meer aankondigingen

Het festival laat weten nog tientallen namen aan te kondigen in aanloop naar het evenement dat van 3 tot en met 5 juni plaatsvindt. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Editors, Within Temptation, Wolfmother en Suzan & Freek op zullen treden in Hulst.
Door corona werd de editie van 2021 afgelast, kaarten die voor dat jaar zijn gekocht, blijven geldig voor deze editie. De organisatie heeft afgelopen november een tweedaags festival gehouden in het centrum van Hulst.