Twintig tips na oproep camerabeelden van ontvoering en dood Dean

De politie heeft twintig tips gekregen na de oproep om camerabeelden te overhandigen van auto van de verdachte van de ontvoering en de dood van de 4-jarige Dean. De politie bedankt iedereen voor de grote betrokkenheid bij de gebeurtenissen rondom het geweldsmisdrijf. De oproep blijft nog steeds van kracht.
Dean auto verdachte
De auto van de Belgische verdachte © Politie
De politie deed de oproep gisteren om erachter te komen wanneer het jongetje bij de 34-jarige verdachte in de auto zat. Daarbij werd ook een video gedeeld van een deel van de route van de verdachte. De politie meldt dat bij de recente tips meldingen zitten met camerabeelden, maar er zijn ook suggesties gedaan waar mogelijk camerabeelden beschikbaar zijn. Daarnaast kreeg de politie meldingen van voorbijgangers die op de Oosterscheldekering waren geweest.

Iedere tip van groot belang

Omdat er zoveel tips binnen zijn gekomen, kan de politie niet iedere tipgever persoonlijk bedanken. Daarom bedankt de politie iedereen in een persbericht. Daarbij wordt benadrukt dat iedere tip van groot belang kan zijn voor het politieonderzoek.
Ondanks het grote aantal tips, zijn nieuwe camerabeelden die corresponderen met de tijdstippen en de route van de verdachte nog altijd welkom. De verdachte reed in een lichtgrijze Peugeot 206 met kenteken 2-ACR-250. De camerabeelden kunnen via een formulier op de website van de politie worden geüpload. Voor de exacte route van de verdachte, kun je onderstaande video bekijken.
Als de video waarin de politie om camerabeelden van eventuele getuigen vraagt niet werkt, kijk dan hier via YouTube.