Doe mee met de stempotloodchallenge: teken jouw boodschap voor het nieuwe gemeentebestuur

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen, dus is nu het moment om de toekomstige bestuurders van jouw gemeente te laten zien wat er volgens jou moet veranderen in je woonplaats.
Omroep Zeeland is nieuwsgierig naar jouw mening en start daarom de stempotloodchallenge. Teken jouw wens met een rood potlood of stift en stuur 'm op.
Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Daarom vragen we je te tekenen wat je graag zou willen veranderen in jouw woonplaats. Wil je meer woningen, betere voorzieningen, meer groen, gebeurt er te weinig voor jongeren, of wordt het echt eens tijd dat het parkeerbeleid wordt aangepakt?

Rode tekening

Teken jouw voorstel met een rood (stem)potlood, een rode stift of rode verf, maak er een foto van en upload het via omroepzeeland.nl/zeelandkiest. Of stuur een mailtje met de tekening en een uitleg naar zeelandkiest@omroepzeeland.nl.
Van alle ingestuurde tekeningen uit jouw gemeente maken wij een mooie compilatie die we schenken aan jouw toekomstige bestuurders. Zo geven we hen samen een mooie opdracht mee!