Politie gebruikt pepperspray bij aanhouding 28-jarige man uit Hoek

Een 28-jarige man uit Hoek is dinsdagavond door de politie aangehouden in Goes omdat hij zich weigerde te legitimeren. De man verzette zich hevig, waardoor de agenten pepperspray moesten gebruiken om de man in de boeien te slaan.
Aanhouding door de politie
De man werd overgebracht naar het cellencomplex van de politie © Politie
De agenten gingen rond 19.20 uur naar de watertoren aan de 's-Gravenpolderseweg. Er was namelijk een melding gedaan dat twee personen in een steiger waren geklommen. Eenmaal aangekomen, troffen de agenten één van de mannen op de steiger aan. De 28-jarige man uit Hoek stond nog onderaan de steiger. Op verzoek van de politie klom de andere man naar beneden.
Pepperspray
Toen de agenten om identiteitspapieren vroegen, weigerde de man uit Hoek deze te geven. Hierop werd hij aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette de man zich zo hevig, dat agenten pepperspray moesten gebruiken om hem in bedwang te houden. Uiteindelijk is de man uit Hoek met behulp van een omstander toch gearresteerd. Hij is overgebracht naar het cellencomplex. De man die op de steiger stond, kreeg een bekeuring voor baldadigheid.