Concert at SEA maakt nieuwe (oude) namen bekend

Concert at SEA heeft de eerste namen bekend gemaakt van de line-up 2022. Onder andere Kensington, The Script en Van Dik Hout zullen dit jaar spelen op de Brouwersdam. Een deel van de bekendgemaakte line-up zou eigenlijk op de festivals in 2020 en 2021 gespeeld hebben, maar die edities gingen door de coronacrisis niet door.
Foto opnieuw gedownload op 22 februari
Concert at SEA tijdens de laatste editie in 2019 © ANP
"We zijn zo blij dat we met ons publiek en alle artiesten eindelijk weer ons festival kunnen beleven", schrijft de organisatie op de website. Het festival begint dit jaar een aantal uur eerder dan voorgaande edities. "We hebben wat in te halen met elkaar, dus op donderdag doen we de poorten eerder open."

Line-up

Donderdag staan onder andere Kensington, Maan, Miss Montreal, Diggy Dex, RONDÉ en MEAU op het podium. Vrijdag spelen onder meer The Script, Krezip, Di-Rect en Dirty Daddies. Zaterdag staan tot nu toe uitsluitend Nederlandse namen op het programma zoals BLØF, Chef'Special, Suzan & Freek, Racoon, Davina Michelle en S10.
Doordat de afgelopen twee edities niet doorgingen, zijn er niet veel kaarten meer beschikbaar. De meeste bezoekers hebben hun kaart bewaard voor 2022. "Er gaan nog enkele teruggekomen festivalkaarten, comfortkaarten en VIP-kaarten in de verkoop", laat Concert At SEA weten. Dat gebeurt aanstaande maandag om 12.00 uur.
Concert at SEA wordt dit jaar gehouden op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli.