Emma Heesters en Danny Vera treden met The Streamers op voor echt publiek

The Streamers treden voor het eerst voor een live publiek op. Op 17 september staat de gelegenheidsformatie in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zeker twee Zeeuwse artiesten zijn te zien in Amsterdam: Emma Heesters en Danny Vera.
Maan en Emma Heesters tijdens de bekendmaking van het nieuwe optreden van The Streamers
Maan en Emma Heesters tijdens de bekendmaking van het nieuwe optreden van The Streamers © ANP
Het nieuwe concert van The Streamers werd vandaag tijdens een persconferentie in het stadion aangekondigd. De grootste band van Nederland, zoals de gelegenheidsformatie zich ook wel noemt, werd precies een jaar geleden opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. De vier optredens die de band in wisselende samenstellingen gaf, waren tijdens de coronapandemie gratis online te volgen.

Niet via een schermpje

Na de laatste versoepelingen vindt de band het tijd worden om het optreden niet via een schermpje te volgen. Behalve Danny Vera en Emma Heesters maken artiesten als Maan, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Suzan en Freek en Van Velzen deel uit van The Streamers. De komende tijd worden nog gastartiesten aangekondigd. Het concert wordt dit keer niet live gestreamd, maar wel opgenomen.
Een deel van de muzikanten van The Streamers die in Amsterdam te zien is
Een deel van de muzikanten van The Streamers die in Amsterdam te zien is © ANP
Danny Vera deed alle vier de edities mee, waarvan de eerste keer als gastmuzikant. Emma Heesters maakt voor het eerst deel uit van de gelegenheidsformatie. Tijdens het afgelopen optreden op Tweede Kerstdag verscheen ze als gastmuzikant op het podium.