Emma Heesters tart de zwaartekracht met Belgische DJ Regi

De nieuwe single van Emma Heesters heet Zwaartekracht. Het is een samenwerking met de Belgische DJ en producer Regi. Zwaartekracht is ook de titel van de show die de Belg geeft in Sportpaleis Antwerpen dit najaar. Ook daar zal Emma Heesters van de partij zijn.
Zwaartekracht is de opvolger van Rendez-Vous, een samenwerking met de populaire Vlaamse zanger Metejoor. Het nummer stond wekenlang in de bovenste regionen van de Vlaamse hitlijsten, maar werd geen hit in Nederland.
Tot nu toe maakte Emma Heesters uit 's-Gravenpolder tien singles. Zes daarvan waren samenwerkingen met andere artiesten, zoals Rolf Sanchez (Pa Olvidarte), Tino Martin (Loop Niet Weg), Bilal Wahib (Donderdag) en Ronnie Flex (Alles Wat Ik Mis en Meisje Zonder Naam).

Fans over de hele wereld

Op haar YouTube-kanaal zingt ze Engelstalige covers. Daarmee bereikt Emma Heesters haar fans overal in de wereld. Speciaal voor haar fans in Pakistan en India heeft ze recent ook enkele nummers in Punjabi opgenomen.
Inmiddels heeft ze meer dan vijf miljoen abonnees. Ook haar Instagram-account heeft de grens van één miljoen volgers gepasseerd.